Vrijstaat

Vrienden. koppeltjes. meisjes. jongens. eenzame zielen. ik. groepjes. met lichtjes op een stok. met flamingopetjes. grijze haren met kleurige rugzakjes. dikke buiken in gorillaz shirts. niets is raar. iedereen is lief. heel veel krullen. ja! maar waar zijn de mannenknotjes? streepjes. heel veel streepjes. in rijen. lange rijen. druk. voor eten. voor dans. voor film. voor iets wat we niet weten wat er is. gekte. steeds meer. of minder? de strijd van Patti. mooi! komt het aan? zij schrijft ook boeken weet je. zelfbenoemde feministen. ballonnen met lichtjes. eenhoorns op stokken. met lichtjes. mensen met lichtjes. ik mis m’n moeder. free hugs. knuffelen. ja! ik ben hier. waar ben je dan? melancholie. you are my medicine weet je. als je dichtbij bent. bizar. lief. geel! roze douches. warme douches. gllampmeisjes. hippiemeisjes. meisjes met kattenoren. hartjes. hippiejongens. jongens met mooie bloesjes. zoek niet wat er nooit meer is. reis ver. kom terug. voor ik vergeet. blote benen. gele zonnebrillen. koude koffie. fancy. geen haast. de terugkeer van de beer. feestje? Willeke! Job! Ik ben ook niet zo gezellig weet je. vegetatie escalatie. springen. kijken naar schermen. dansen. laten we dansen. heel veel dansen. en vergeten. goed nieuws. good times. glitters. nee! vlechten! wachten tot de zon ondergaat. because the night. liefde. lief! ik wil niet lief zijn! boos. voor heel even dan. verlangen. donker. koude voeten. ik hoor je wel maar zie je niet. het zit allemaal in mijn hoofd. loslaten. levenslessen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *