Dé contentmaker voor ondernemers met een missie

yessie schrijft

 • het grote geheel
 • jouw missie onder woorden
 • jouw missie bij je publiek
 • uit je handen
Jij bent een ondernemer met een missie en je houdt van je vak. Ideeën heb je in overvloed. Je ziet overal kansen en mogelijkheden. Je staat te popelen om ieder idee te onderzoeken en er mee aan de slag te gaan.
Herkenbaar?

Hoe zou het voor je zijn om het overzicht en de controle terug te krijgen over jouw bedrijf?

Focus

Het grote geheel

Als ondernemer heb je talloze ideeën om uit te werken. Ik leer jou en je missie kennen en blijf het grote geheel overzien. Zodat jij deze kunt blijven uitwerken.

zichtbaar

Jouw missie bij je publiek

Als contentmaker zorg ik ervoor dat je zichtbaar bent en blijft voor nieuw publiek en bij bestaande relaties.

Tekst

Jouw missie onder woorden

Breng die missie maar eens onder woorden met al die ideeën in je hoofd. Met het grote geheel in mijn hoofd, heb ik de focus om jouw missie de goede woorden te geven.

rust

Uit je handen

Ik neem deze klus uit je handen. Zodat jij aan de groei van je bedrijf kunt werken én je alle rust en ruimte hebt om te creëren en er te zijn voor je klanten.

CONTENTSESSIE

Ik scan jouw teksten en vertel aan de hand hiervan wat voor beeld jouw bedrijf bij me oproept. Ik schets een plaatje van de mogelijkheden en geef aan waar eventueel verbetering zit.
 • Krijg tips waar je direct mee aan de slag kan.
 • Maak kennis met mij en wat ik voor jou kan betekenen.
gratis

Wat kan ik voor je doen

iconfinder_woman-pretty-bg_3430602

SCAN

Na een strategiegesprek, waarin ik jouw bedrijf en je missie leer kennen, check ik je teksten en uitingen op je website (en eventueel ook Facebook, Instagram en nieuwsbrieven). Ik maak je bewust waar verbetering zit en herschrijf je teksten.

 • Strategiegesprek
 • Contentscan
 • 149
iconfinder_woman-round_hair-bg_3430588

BASIS

In een strategiesessie bepalen we samen het doel en stijl van jouw uitingen. Samen maken we een persoonlijk stappenplan waarmee je onder de aandacht komt bij nieuwe klanten. Aan de hand hiervan geef ik je elke maand ideeën en maak ik tekstvoorstellen.

 • Persoonlijk stappenplan
 • Tekstvoorstellen
 • 149/maand
iconfinder_woman-heart-bg_3430599

PRO

In een strategiesessie bepalen we samen het doel en stijl van jouw uitingen. Samen maken we een persoonlijk stappenplan waarmee je onder de aandacht komt bij nieuwe klanten. Aan de hand hiervan geef ik je elke maand ideeën en maak ik tekstvoorstellen. Na jouw akkoord stuur ik deze uit.

 • Persoonlijk stappenplan
 • Beeld & tekst voor jou geplaatst
 • 249/maand

Wat zeggen mijn klanten

Yessie levert heel goede kwaliteit (grammatica, spelling, interpunctie, zins- en tekstopbouw, woordenschat etc.). Daarnaast is ze heel betrokken bij het nakijken. Ze stelt soms een betere zinsopbouw voor dan de vertaler, waardoor de tekst overzichtelijker en makkelijker leesbaar wordt.
Jyldyz
Jurist
Yessie is oprecht geïnteresseerd en denkt mee. Ze heeft een echtheid die je zelden kunt vinden bij bedrijven. Ze biedt de perfecte combinatie van luisteren en assertief meedenken.
Shamida
Smulders Kookt

Het verhaal

over Yessie.

Yessie is een verzamelaar van mooie verhalen. De gedachtewereld van iemand anders op papier zetten en het zoeken naar de rode draad in een verhaal vindt ze magisch mooi. In deze vluchtige wereld waar alles veel en snel is, is het juist mooi om even stil te kunnen staan bij een verhaal. Niet alleen als rustmoment, ook als inleving.

MISSIE

Yessie probeert op haar eigen manier schoonheid toe te voegen aan de wereld. Dat doet ze door haar oprechte interesse in ondernemers met een mooie missie en wereldverbeteraars. Ze zorgt er mee voor dat hun verhaal op een mooie, heldere en juiste manier de doelgroep bereikt.

VISIE

Yessie wilt anderen helpen het overzicht terug te vinden. Zij die het niet meer zien en nodig hebben. Ze wilt laten zien dat leven helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. Ze wilt een rustpunt bieden in de overvloed van alles.

Mijn gevoel voor taal, jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, gevarieerde achtergrond en brede interesses maken mijn manier van werken uniek. Ik word er blij van als ik de missie van een gedreven ondernemer in woorden kan vatten. Deze missie naar buiten brengen maakt de wereld dan weer een stukje mooier.

Blog

Reisgenoten

Ik denk al schrijvende en andersom. En ik lees ook wel eens. En daar denk ik dan weer over na.

Veel mooier wordt het niet

Over vastgehouden worden. Stevig. Over niet willen losgelaten worden. Over niet willen loslaten. Maar ook over de wens er te zijn voor de ander zonder daar rechten aan te ontlenen.

Lees verder »

Kriebels

Mijn liefde voor het gewone leven is nooit zo hevig als de dag voordat ik op reis vertrek. Deze keer gaat dit in hand met schuldgevoel: mag ik m’n kleine kinderen wel achter laten voor ‘zo lang’ en ‘zo ver weg’? (In de praktijk kom je er pas weer achter hoe lang zitten zo ver

Lees verder »

Verbinding

Tradities hoeven niet eeuwenlang te bestaan. Die kan je zelf creëren. Een van mijn tradities is de Before filmtrilogie kijken in januari. Een houvast voor deze koude en donkere maand. De films vechten onze geïdealiseerde aanname van liefde aan, maar laten ons er nog wel in geloven. Dialogen overheersen. Voor iemand die veel opschrijft zijn

Lees verder »

Ontvang mijn nieuwe verhalen en ander nieuws in je mail

 

+31 6 488 55780
info@yessieschrijft.nl