Woord van de week: spontaan

Het is niet makkelijk om je in de wereld van vandaag staande te houden als je van nature stil bent. Tenminste, zo ervaar ik het. Mijn hele leven ben ik hiertegen in opstand gekomen. “Ik wil zo graag wat meer spontaan in het leven staan, lekker babbelend over van alles en nog wat, ” zei ik laatst tegen een goeie vriendin. “Het lukt me gewoon niet, ik kom niet uit mijn woorden, brabbel en weet uiteindelijk niet meer waar ik nu eigenlijk met mijn verhaal naartoe wil. Wat moeten mensen niet van me denken?”

Lees verder »

Wat kost dat nu een tekstschrijver?

Hoeveel kost dat nu eigenlijk zo’n stukje schrijven; of een tekst redigeren? Ik hoor het vaker en blijf het lastige vragen vinden. Veel ondernemers huren een tekstschrijver juist niet in omdat het niet binnen het budget zou passen. Of misschien denken ze: als ik het al niet in woorden weet uit te drukken hoe kan iemand anders dat dan? Zonde! Daarom: openheid van mijn kant. Wat kost dat nu een tekstschrijver?

Lees verder »

Woord van de week: onvoorwaardelijk

Pas als je niks nodig hebt van de ander kan je iets onvoorwaardelijks bieden. Laten we het over de liefde hebben – ik hoor het je denken. Pas als het niet nodig is dat de ander van je houdt ben je vrij. Dan kan je onvoorwaardelijk liefhebben.

Lees verder »

Als bloggende ondernemer schrijf ik over dingen die ik ontdek en waar ik van leer. Ik deel die kennis graag. Over goede teksten schrijven. En waarom dat van belang is om je als expert te profileren. Over tips om jezelf als ondernemer beter vindbaar te maken. Over vallen en weer opstaan. En ook wel eens gewoon over dingen die ik op mijn pad ontdek.