• Als tekstschrijver zal je me leren kennen als nieuwsgierige meedenker. Op de achtergrond aanwezig, luister ik oprecht naar jou en je ideeën. Ik denk creatief en fantasierijk mee. 
  • Als vrije geest is mijn stem uniek. Niets is me te vreemd. 
  • Als idealist in doen en laten, hunker ik naar waarheid en diepte.
  • Als analytisch denker haal ik snel de rode draad uit tonnen informatie. Ik zoek aanknopingspunten in op het eerste oog tegenstrijdige gegevens en weet moeilijke onderwerpen toegankelijk te verwoorden. Mijn gevoel voor taal gaat er dan mee aan de slag. Ik kruip in het hoofd van de lezer en schrijf.

Creatieve tekstschrijver Yessie

Eigenaar van Yessie Schrijft. Ik zie het als mijn missie om schoonheid in de wereld te brengen, om te laten zien dat anders leven mogelijk is. Dan bedoel ik met meer aandacht voor de natuur, de dieren en de mens. De wereld om ons heen dus. Jij doet dat met wat jij doet. Ik geef er woorden aan. Zodat de wereld er kennis mee kan maken.

Creatieve plannenmaker en groene initiatievenbedenker. Ik ga dingen aan en ben niet bang om te springen. Ik heb een  projectmatige en toch organische manier van werken. Ik luister naar m’n gevoel en ga vaak tegen de stroom in. Praktisch idealisme in bedrijf zeg maar.

Verhalenverteller. Mijn studie- en werkachtergrond is erg divers. Van archeologie naar filmschool, van boekrestauratie en -wetenschappen naar  filosofie. Tot jarenlang werken in de bibliotheek van een advocatenkantoor. Dit alles komt van pas bij de verschillende schrijfopdrachten die ik oppak. Ik kan enorm genieten van de verhalen van anderen. Hoe tegendraadser hoe mooier, wat mij betreft. Ik oordeel niet snel en heb een groot hart. 

Meer weten over mijn achtergrond? Lees mijn blog, of neem dan een kijkje op mijn CV op LinkedIn.

Meteen kennismaken? Graag! Neem contact met me op.