Over mij

Creatieve tekstschrijver Yessie

Ik ben een verzamelaar van mooie verhalen, altijd al geweest. Als kind maakte ik al hele verhalen over onze huisdieren. En dat waren er nogal wat. Daarnaast heb ik een enorm praktische en analytische geest. Lijstjes! 

Best wel een beetje gek deze combinatie. Geen bewuste keuze overigens. Het is er gewoon. Alsof ik niet anders kan. Het maakt mijn manier van werken wel uniek. Mooie verhalen tastbaar maken. Het kenmerk van een praktische idealist. 

Ik haal snel de rode draad uit tonnen informatie. Ik zoek aanknopingspunten in op het eerste oog tegenstrijdige gegevens en weet moeilijke onderwerpen toegankelijk te maken. Mijn gevoel voor taal gaat er dan mee aan de slag. Ik kruip in het hoofd van de lezer en schrijf. Ik geef betekenis aan jouw onderneming met gebruik van tekst. Helder en duidelijk. Maar ook met gevoel voor schoonheid en sfeer. Een goed gebruik van woorden is zo enorm belangrijk voor de broodnodige nuance in een verhaal. 

Meer weten over mijn achtergrond? Neem dan een kijkje op mijn CV op LinkedIn.

Meteen kennismaken? Neem contact met me op.