Over mij

Creatieve tekstschrijver Yessie

Ik zie het als mijn missie om schoonheid in de wereld te brengen. Jij doet dat met wat jij doet. Ik geef er woorden aan. Zodat de wereld er kennis mee kan maken.

Als tekstschrijver zal je me leren kennen als harde werker en mensenmens. Op de achtergrond aanwezig, luister ik oprecht naar jou en je ideeën. Ik denk creatief en fantasierijk mee. Niets is me te vreemd. Ik heb een vriendelijke stem en als idealist in doen en laten, hunker ik naar waarheid en diepte.

Ik haal snel de rode draad uit tonnen informatie. Ik zoek aanknopingspunten in op het eerste oog tegenstrijdige gegevens en weet moeilijke onderwerpen toegankelijk te verwoorden. Mijn gevoel voor taal gaat er dan mee aan de slag. Ik kruip in het hoofd van de lezer en schrijf.

Meer weten over mijn achtergrond? Neem dan een kijkje op mijn CV op LinkedIn.

Meteen kennismaken? Graag! Neem contact met me op.