Tekst voor je campagne

Ben je een ondernemer met nieuwe plannen en blijf je maar worstelen met het opschrijven hiervan? Of heb je er gewoon de tijd niet voor? Een tekstschrijver inhuren? Dat vind je een stap te ver. Ik snap dat je keuzes moet maken. Tekst lijkt een te grote investering. Dat kan je toch zelf wel, een tekstje schrijven.
 
Schrijft een tekstschrijver alleen maar een stukje tekst? Nee. Een goede tekst heeft impact en voegt op die manier waarde toe aan jouw plan. Met mijn tekst neem ik de lezer mee in jouw hoofd. Magie. Jij krijgt meer focus in je hoofd. En jouw plannen kunnen helder de wereld in. En daar gaat het uiteindelijk om. Die wereld met onze plannen mooier maken. En jouw onderneming op de kaart zetten.
 
Laat mij jouw verhaal verwoorden. Een tekstschrijver doet meer dan alleen maar een tekstje schrijven. Een goede tekst heeft impact en voegt op die manier waarde toe aan jouw plan. Met mijn tekst neem ik de lezer mee in jouw hoofd. Magie. Jij krijgt meer focus in je hoofd. En jouw plannen kunnen helder de wereld in. En daar gaat het om uiteindelijk. Die wereld met onze plannen mooier maken.

Als professionele tekstschrijver hou ik rekening met de boodschap, de doelgroep, de vorm, structuur, schrijfstijl, zinsbouw en woordkeuze. En dat is niet alles. Ik denk ook graag mee. Ik verzamel de input op verschillende manieren: interviews, zelf geschreven teksten. Wat past bij jullie. Yessie Schrijft staat voor een aantal kernwaarden: betrokken, integer, open, flexibel, bezield, authentiek, met daadkracht en humor. Deze kernwaarden passen bij mij als persoon en vind je ook terug in mijn teksten.

Wil je gaan crowdfunden via CrowdAboutNow en worstel je met de campagnetekst? Deze schrijf ik voor je na een uitgebreid interview. Voor een vaste prijs van 300,- Euro heb je een tekst die jouw doelgroep bereikt. Wil je meer dan alleen de campagnetekst, dus ook hulp met mails, videoscripts? Of wil je de basisteksten voor je website eens goed onder handen nemen? Neem dan contact met me op. Na een kennismaking kan ik ook voor jou een vaste prijs maken, op maat.