freelance tekstschrijver

Kort en lang, nieuws en achtergrond, zakelijk en speels.

Freelance tekstschrijver

Een combinatie van goed en actief luisteren en analytisch denken maakt mijn manier van werken uniek. Ik ben jouw nieuwsgierige meedenker. Persoonlijk & direct. Met gevoel voor schoonheid en sfeer. Ik schrijf woorden die werken.

Tekst is de ambassadeur van jouw onderneming. Laat daarom met woorden zien wie jij bent, waar je voor staat en wat je te bieden hebt. Ik help bij het vinden en op papier krijgen van die woorden; het verhaal van jouw droom/onderneming. Jouw plannen, ideeën en methodiek om de wereld mooier te maken, zet ik tastbaar en helder om met tekst. Ik maak vernieuwende en moeilijke materie toegankelijk voor een breed publiek. Het kenmerk van een praktische idealist.

  • Krijg je zelf de ‘goede’ woorden maar niet op papier?
  • Heb je behoefte aan een nieuwsgierige meedenker met een luisterend oor?
  • Wil je klanten op een authentieke manier aan je binden?
  • Wil je klanten aantrekken die bij je passen?

Jouw teksten laten schrijven door een professionele tekstschrijver scheelt je tijd én hoogstwaarschijnlijk een hoop frustratie.

WEBTEKST

Jouw website is je virtuele identiteit. En dan is de tekst net zo belangrijk als de plaatjes. Ik schrijf al jouw webteksten in één herkenbare schrijfstijl, die past bij wie jij bent en wat je uit wilt dragen. Ik schrijf zonder de lezer en het doel van je tekst uit het oog te verliezen. Het gaat immers om de vraag van je klant.

REDIGEREN & HERSCHRIJVEN

Bang dat er veel fouten in je teksten zitten? Ik vis alle dt-fouten er voor je uit. Ook die ontbrekende apostrof, komma op de verkeerde plek of typefout. Geen letter of leesteken ontsnapt aan mijn blik. Ook gooi ik zinnen om en voeg ik meer speelsheid en levendigheid toe.

NIEUWSBRIEF

Een nieuwsbrief is een waardevol en persoonlijk contactmoment tussen jou en je beoogde klant. Ik schrijf losse nieuwsbrieven of creëer een aantal nieuwsbrieven die jouw doel behalen. Alle content komt overeen met jouw stem en stijl.

PERSBERICHT

Journalisten en redacties ontvangen honderden persberichten. Het is een uitdaging om daar tussenuit te springen. Een helder en to the point persbericht werkt het best. Een persoonlijke link leggen naar het medium waar je aan schrijft is van belang. Ik kan jou laten opvallen, zodat jouw waarde wordt opgepakt. Jij levert de juiste contacten en ik lever de juiste content.

BLOG

“Ik heb toch geen tijd voor die blog?!” Het is echter wel slim. Je expertise delen met de ‘wereld’ zorgt voor een persoonlijke connectie. Daarnaast houdt Google van websites met actuele, waardevolle en unieke content en beloont dit met een fijne stroom nieuwe websitebezoekers. Ik blog graag voor jou.

INTERVIEWS EN ARTIKELEN

Heb je een blad en wil je graag een artikel over een bepaald onderwerp laten schrijven? En die ene persoon daarvoor interviewen? Dat doe ik graag voor je.

ZAKELIJKE TEKSTEN

Van klein (meelezen of opstellen van emails) tot groot (subsidieaanvragen, plannen, ideeën). Ik help je graag met het schrijven ervan.

FLYER

Als expert in het filteren van grote hoeveelheden informatie, zijn flyers me op het lijf geschreven. Ik kruip in de hoofden van de ontvangers en bedenk de tekst voor je.

JOUW VERHAAL

Ben je als persoon betrokken bij een Stichting en wil je een boek over een bepaald onderwerp laten schrijven? Of wil je als vereniging een jubileumboek uitbrengen. Dat kan ik voor je doen. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Ben je enthousiast geworden? Mooi! Stuur me een mailtje voor een persoonlijke offerte. Liever eerst kennismaken? Geen probleem. Misschien is de gratis contentcheck wat voor je?