freelance tekstschrijver

Lukt het maar niet dat duidelijke verhaal in je hoofd, die oplossing voor dat probleem, helder op papier te krijgen?
Je vindt de focus niet en hebt de tijd er eigenlijk ook niet voor.
Over spelling wil je al helemaal niet nadenken.

Tekst is de ambassadeur van jouw onderneming. Laat daarom met woorden zien wie jij bent, waar je voor staat en wat je te bieden hebt. Ik help bij het vinden en op papier krijgen van die woorden; het verhaal van jouw droom/onderneming. Jouw eigenzinnige plannen, ideeën en methodiek om de wereld mooier te maken, zet ik tastbaar en helder om met tekst. Ik maak vernieuwende en moeilijke materie toegankelijk voor een breed publiek. Het kenmerk van een praktische idealist. Jij profileert je op die manier als expert in je vakgebied. Jij hebt de oplossing. Ik schrijf vanuit passie en zingeving. We willen beide hetzelfde, een mooiere wereld.

Een combinatie van goed en actief luisteren en analytisch denken maakt mijn manier van werken uniek. Ik ben jouw nieuwsgierige meedenker. Persoonlijk & direct. Met gevoel voor schoonheid en sfeer. Ik schrijf woorden die werken. Mijn analytische geest en gevoel voor stijl maakt me bijzonder als tekstschrijver. Ik ga automatisch op zoek naar aanknopingspunten in elk verhaal en maak moeilijke materie helder en toegankelijk voor de doelgroep. Daarnaast denk ik ook graag achter de schermen met je mee. Ik ben handig in diverse systemen. Mijn werk houdt niet op bij tekst. De tekst moet lees- en vindbaar zijn.

Creatief & origineel | Persoonlijk & direct

Mijn aanbod is altijd op maat. Ik ga voor persoonlijk contact en van daaruit bepalen we samen het plan. Dat kan gaan van het schrijven van de basis (jouw visie/missie) tot het uitwerken van een contentplan met webteksten, blogs en/of een nieuwsbrief.

Een intakegesprek is gratis. Tijdens dit gesprek ga ik dieper in op jouw probleem, en mijn mogelijke oplossing. 

Jouw teksten laten schrijven door een professionele tekstschrijver scheelt je tijd én hoogstwaarschijnlijk een hoop frustratie.

Ben je enthousiast geworden? Mooi, laten we snel afspreken! Of misschien is de gratis contentcheck wat voor je?